Palvelut - Rengasparkki
21
page-template-default,page,page-id-21,bridge-core-2.7.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
 

Palvelut

NÄIN HUOLEHDIMME RENKAISTASI

Rengasparkin valtuutetut kumppanit vaihtavat autosi renkaat sinulle sopivassa vaihtopisteessä ja me Rengasparkilla huolehdimme niiden kausisäilytyksestä renkaanvaihtojesi välillä.

Kun olet varannut kumppaneidemme vaihtopisteestä ajan renkaiden vaihtoon, tuomme renkaasi sinne ja kun vaihtotyö on tehty, haemme ne rengashotelliimme odottamaan seuraavaa renkaanvaihtoasi.

logo-rengasparkki-150whitebg

RENKAIDEN VARASTOINTI

Varastoimme renkaasi rengashotelliimme, jossa ne

vastaanotettaessa merkitään ja kirjataan varastojärjestelmäämme rekisteritunnuksellasi
pestään ja puhdistetaan huolellisesti renkaiden saavuttua rengashotelliimme
tarkistetaan ja havainnot dokumentoidaan
sovittujen vaihtokumppaniemme osalta valokuvataan
siirretään renkaiden varastointiin tarkoitetuille varastohyllyille
kausisäilytyksen päättyessä noudetaan varastosta ja toimitetaan vaihtopisteeseen.

Rengashotellissamme renkaasi säilytetään UV-valolta suojattuna, kuivassa varastotilassa. Renkaat varastoidaan tarkoituksenmukaisessa hyllyjärjestelmässä, jossa renkaisiin ei kohdistu ylimääräistä kuormitusta kausisäilytyksen aikana eivätkä ne ole alttiina muillekaan vahingollisille rasituksille.

Rengashotellimme on aidatulla tontilla, rakennuksissa on murto- ja palohälytyssuojaukset sekä kameravalvonta ja vartiointiliikkeen päivystys. Rengashotellimme on myös vakuutettu vahinkojen varalta.

logo-rengasparkki-150whitebg